Szülinapi ajándék - szülinapi ajándék ötletek

2018\04\27

Szülinapi ajándék

Egy izgalmas szülinapi ajándékot keresel?

A LogiKoffer egy izgalmas logikai kincskereső társasjáték, mely ideális választás kisiskolás gyerekek szülinapi bulijára, ha egy igazán egyedi, kreatív otthoni programot kerestek. Küldetéseink mindegyike a Koffer kinyitásának feladatával indul, majd a benne található, a szabadulós játékok mintájára összeállított logikai, ügyességi és keresgélős feladatok sorát kell megoldanotok ahhoz, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. A játék számos meglepetést rejt magában, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek, hogy teljesítsétek a küldetést.  

csapatepito_jatek.jpg

A játék végén a csapat ajándékot kap, ahogy ez szülinapokon, családi vagy baráti eseményeken lenni szokott. Ha ezen felül még szeretnétek saját meglepetést is bekészíteni, akkor erre is van lehetőségetek a játék keretein belül. Annak érdekében, hogy nagyobb társaságoknál (akár 12 fő) is mindenki szerephez juthasson, a feladatok többségét három részre osztottuk, így a játékosoknak csoportokba rendeződve, egymást segítve kell összerakniuk a megoldást. A LogiKoffer három tematikus küldetéssel várja az ifjú kincsvadászokat. A Dzsungel Kincse, Nemzetek Aranya és a Kalózok Kincse játékaink felejhetetlen szülinapi élményt nyújtanak a gyerekek számára! 

A  LogiKoffer egy teljes napra bérelhető, és akár otthon, akár bármely más helyszínen lejátszható. A játékkészletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!

Web: www.logikoffer.hu 

szülinapi ajándék szülinapi ajándék ötlet szülinapi játék szülinapi ajándékok

2018\04\27

Szülinapi ajándék ötletek

Szülinapi ajándék ötletet keresel?

szulinapi_ajandek.jpg

  1. Fénykép fafelületekre

Elsőként itt az egyik kedvencem, szerintem ez igazán aranyos ajándékötlet. Csak egy falap kell hozzá, egy sima papírra nyomtatott fénykép és ragasztó. Egyedi, aranyos, örök emlék.

 

  1. Sminkes ecsettartó

Ha szeret sminkelni a hölgy, akkor ez lesz neki a megfelelő. Egy bambusz tányéralátét és némi gumi szükséges ahhoz mindössze, hogy szépséges sminkes ecsettartót csinálj neki.

 

  1. Kézzel készített fürdőgolyó

Ha szeret szépítkezni, imádja a habfürdőt, akkor csinálhatsz neki fürdőgolyót, könnyen, egyszerűen.

 

  1. Köves nyakék

Mi a helyzet az ékszerekkel? Pillanatok alatt szépséges nyakláncot készíthetsz neki, ha követed a videóban látott lépéseket.

 

  1. Férfiing csókmintákkal

Amennyiben szereti a divatot, vásárolj egy egyszerű fehér inget neki (ne félj, most a nagy leárazások idején nagyon olcsón találsz bárhol), és fess rá kedvedre, ahogy én is tettem.

 

  1. Saját készítésű díszpárna

Esetleg egy menő, saját kézzel készített párnát a lakásába? Ennek tuti örülne!

 

  1. Csokis süti

Szerintem egy tál friss, házi sütinek is kevesen tudnak ellenállni. Íme egy könnyű recept, csak pár perc és minimál hozzávalók szükségesek!

 

  1. Kísérőkártya

Ha pedig megvan az ajándék, egy  kísérőkártyát ajánlok hozzá

szülinapi ajándék szülinapi ajándék ötletek szülinapi ajándékok