Szülinapi ajándék

Egy izgalmas szülinapi ajándékot keresel?

A LogiKoffer egy izgalmas logikai kincskereső társasjáték, mely ideális választás kisiskolás gyerekek szülinapi bulijára, ha egy igazán egyedi, kreatív otthoni programot kerestek. Küldetéseink mindegyike a Koffer kinyitásának feladatával indul, majd a benne található, a szabadulós játékok mintájára összeállított logikai, ügyességi és keresgélős feladatok sorát kell megoldanotok ahhoz, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. A játék számos meglepetést rejt magában, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek, hogy teljesítsétek a küldetést.  

csapatepito_jatek.jpg

A játék végén a csapat ajándékot kap, ahogy ez szülinapokon, családi vagy baráti eseményeken lenni szokott. Ha ezen felül még szeretnétek saját meglepetést is bekészíteni, akkor erre is van lehetőségetek a játék keretein belül. Annak érdekében, hogy nagyobb társaságoknál (akár 12 fő) is mindenki szerephez juthasson, a feladatok többségét három részre osztottuk, így a játékosoknak csoportokba rendeződve, egymást segítve kell összerakniuk a megoldást. A LogiKoffer három tematikus küldetéssel várja az ifjú kincsvadászokat. A Dzsungel Kincse, Nemzetek Aranya és a Kalózok Kincse játékaink felejhetetlen szülinapi élményt nyújtanak a gyerekek számára! 

A  LogiKoffer egy teljes napra bérelhető, és akár otthon, akár bármely más helyszínen lejátszható. A játékkészletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!

Web: www.logikoffer.hu